Materieel

 

 

Voor het sloop- en grondwerk worden diverse machines gebruikt.

 

 

1 tons rupskraan. Deze kraan kan worden uitgerust met grond- en puinbakken en met een sloophamer. Deze kraan is uitermate geschikt om binnenin woningen sloopwerk te verricht. Door zijn smalle afmeting (70 tot 120 cm) ook zeer geschikt om achter het huis te komen om bijvoorbeeld graafwerkzaamheden te verrichten.
2½ tons rupskraan. Deze kraan kan worden uitgerust met grond- c.q. puinbakken variėrend van 20cm tot 100 cm. De kraan wordt veelal gebruikt om tuinen te spitten en rioleringssleuven uit te graven.
  Tractor 100 PK en tractor 175 PK met gronddumpers 4, 6  en 12 m³
 

4 tons rupskraan. Deze kraan kan worden uitgerust met een sloophamer, sorteergrijper en grond- c.q. puinbakken variėrend van 20 cm tot 130 cm. De kraan is een handig hulpmiddel bij sloopwerken waar grote machines hun “draai niet kunnen vinden. De kraan wordt ook gebruikt om kelders, riolering- en funderingssleuven uit te graven.

 

Mobiele 14 tons kraan. Deze kraan kan worden uitgerust met een puinbak, een grote grondbak en een sorteergrijper. Deze machine wordt veelal gebruikt voor het grotere sloopwerk en uitgraven van grote oppervlakte. Denk hierbij aan uitgraven voor grote schuren tot aan kikkerpoelen.

Schranklader.De schranklader is uit te rusten met pallatvorken, een grondbak, puinbak en een sloophamer. De schranklader wordt veel gebruikt om vloeren en wanden te slopen. Denk hierbij aan sloopwerk binnen oude boerderijen.

 

Diepladers geschikt achter de auto om 2½ ton en 3½ ton te vervoeren.

Tevens een dieplader voor achter de tractor om 18 ton te vervoeren.

 

Kipper 12 m3 uit te breiden naar 22 m3

 
Tractor 100 PK met 6 m3 kipper
Container carrier met 12 m3 container

 

30 m3 container

 

Het haakarmsysteem is uitgevoerd op basis van het 20 tons type. We hebben 12 m3 open afzetcontainers en 30 m3 open afzetcontainers. Ze zijn ideaal te gebruiken bij verbouwingen, grondverzet (12 m3), tuinafval en diverse soorten afval.