Slijkhuis sloop- en grondwerken
Dovenkampweg 3
7399 RB Empe

Telefoonnummer: 0575 – 501 313
Telefoonnummer: 06 – 5130 5776
E-mailadres: info@slijkhuissloopwerken.nl

Sloopwerken

Sloopwerken

Sloopwerk dient zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd te worden. Elke sloop opdracht is maatwerk. Het slopen van een badkamer, betonvloer, strippen van een pand of totaalsloop van een woning of schuur. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe sloopwerk op een veilige en efficiënte manier moet worden uitgevoerd. Voor elke complexe situatie weten wij een oplossing. 

Kenmerkend bij onze manier van werken is een actieve samenwerking met onze opdrachtgevers, korte lijnen en duidelijke communicatie.

Renovatie of totaal sloop van woningen, boerderijen, schuren, hallen tot het tuinhuisje achter de woning, wij gaan elke uitdaging aan!

Renovatie- binnen sloopwerk woningen en bedrijfspanden

Sloopwerk bij een renovatie is maatwerk en vraagt om specifieke aandachtspunten, vakkennis en technisch inzicht. Gebouwen worden heringericht of krijgen een andere bestemming. 

Het volledig strippen van een pand, een badkamer slopen, plavuizen verwijderen of een oude deelvloer slopen; sloopwerk in de breedste zin van het woord. Intact houden wat intact moet blijven. Voor elke ver- of aanbouw kunnen wij het sloopwerk voor u uitvoeren. 

Buiten sloopwerk en totaalsloop

Verwijderen van een aanbouw, het schuurtje achter in de tuin, een volledige woning met schuren of een boerderij met de bijbehorende opstallen.

Door onze technische kennis, jarenlange ervaring en het toepassen van de juiste machines slopen wij gebouwen van nok tot en met fundering en kelders. Al het sloopmateriaal wordt gesorteerd en afgevoerd en het terrein wordt schoon en vlak opgeleverd.

Circulair slopen

Tijdens de sloop worden de materialen die vrijkomen gesorteerd en afgevoerd. Veel van deze afvalstoffen worden vervolgens weer verwerkt tot producten die weer toepasbaar zijn. Dit zorgt voor minder afval, minder benodigde grondstoffen en minder Co2 uitstoot. Het restafval leveren wij aan bij een erkende afvalverwerker.

Zaag- en boorwerk

Zaagwerk in beton, steen of asfalt vraagt om specialistisch materieel en kennis. Het zaagwerk in wanden of vloeren vragen elk om een eigen benadering. Afhankelijk van de diepte van de zaagsnede, materiaal waarin wordt gezaagd en overige aanwezige factoren maken we voor elk nieuw zaagproject een eigen plan met een eigen benadering. Dit om tot een goed eindresultaat te komen. 

Boorwerk in natuursteen, gewapend beton, steen of asfalt vraagt om precisiewerk. Het gat moet exact op de juiste plek worden geboord. Gaten voor luchtkanalen, leidingwerk of openhaardkanaal. 

Asbestinventarisatie en asbestsanering

Het volledige traject vanaf asbestinventarisatie tot asbest saneren wordt verzorgt. Voorafgaand aan de sloopwerkzaamheden wordt een asbestinventarisatie rapport opgemaakt conform de eisen van SC540. 

Er wordt nauw samengewerkt met een SC530 erkend bedrijf. Zij werken volgens vastgelegde eisen ten aanzien van zorgvuldigheid, arbeid- veiligheid en het voorkomen van verspreiding van asbest naar mens en milieu.